Continuam seria celor mai bune jocuri ale anului 2014, cu jocul:

Mirror’s Edge 2

Mirror’s Edge 2 va fi un joc de tip open-world, si va fi un fps, si te va pune in rolul unui caracter feminin capabil sa faca park-our printr-un oras bine definit si cu o grafica de invidiat. Jocul va fi o continuare a primului in care eroina pe care o impersonezi Faith isi va continua aventura. Nu avem deocamdata o data stabilita a lansarii jocului dar probabil ca vom vedea jocul la sfarsitul anului. Acesta va rula folosind motorul grafic Frostbite 2, acelasi motor grafic folosit de jocul Battlefield 4.

Mad Max

Un joc realizat de cei de la Avalanche aceeasi care au realizat jocul Just Cause. Nu trebuie sa fii un expert in jocuri sa stii ca Just Cause a fost un joc foarte bun open world si Mad Max se pare ca va urma acelasi stil. Jocul va fi lansat in toamna anului 2014.

Elite: Dangerous

Continuarea jocului Elite a a fost intr-un final confirmata de catre David Braben, joc ce se lasa asteptat inca din anul 1995. Avand finantare de milioane de dolari, acesta ar putea fi jocul pe care foarte multa lume l-a asteptat. De la confirmarea lansarii in anul 2014, au fost facute publice mai multe screenshot-uri si imagini care indica faptul ca jocul se indreapta in directa asteptata.

Star Citizen

Jocul realizat de Cloud Imperium Games are un buget de mai binde de 35 de milioane de dolari si se anunta a fi un mare hit urmand a fi lansat in luna noiembrie a acestui an. Jocul va reprezenta o continuare spirituala pentru jocuri precum Wing Commander, Privateer si Freespace. Majoritatea se asteapta ca acest joc sa cel mai bun din clasa sa, si anume space sim. Asadar exista o presiune destul de mare ce apasa pe umerii dezvoltatorilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *