SoundbarSoundbar

Cei de la Humax, isi propun sa ne impresioneze cu un nou device, si anume un soundbar. Daca nu ati auzit pana acum de asa ceva, nu va invinovatim, ideea este ca e o piata noua, care incepe sa devina din ce in ce mai populata. Producatorul acestui soundbar spune ca este cel mai subtire din lume.

Avand un pret de 199.95 de lire sterline, cu un finisaj negru, si avand integrate 4 difuzoare audio, ce genereaza o putere combinata de 80W, acesta face parte dintr-un sistem audio 2.1, care are separat un subwoofer de 100W, inclus in pachet. Avand dimensiuni ce masoara 1200 x 47 x 20 mm, este foarte subtire, si are un design simplu si in acelasi timp elegant.

Humax STA1200BSW, fiind numele complet al device-ului, nu ofera prea multe posbilitati, cand vine vorba de conectivitate, produsul neavand un slot HDMI, in schimb acesta are ascunse foarte bine in spate un jack stereo de 3.5mm, si un conectar optic audio digital pe subwoofer.

O alta functie destul de placuta a soundbar-ului este aceea ca iti permite sa asculti muzica de pe telefonul sau tableta ta, in mod wireless, prin intermediul sistemului Bluetooth. Procesul de conectare al device-urilor fiind foarte usor. Singurul dezavantaj in acest caz ar fi ca subwooferul nu este si el wireless, dar este un aspect peste care se poate trece cu vederea.

Nu este probabil cel mai bun soundbar, dar este unul demn de luat in considerare, are un aspect atractiv, este foarte subtire si elegant, in privinta materialelor folosite, acestea nu fac parte din gama de top, insa nici nu sunt de o calitate inferioara. Soundbar-ul poate fi montat usor pe perete. Per total nu este un soundbar extraordinar, dar isi va face treaba, si avand o putere totala de 180W reali, probabil ca va fi suficient pentru majoritatea celor care doresc sa isi achizitioneze un astfel de soundbar.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *