Cred ca fiecare dintre noi isi doreste sa economiseasca, sa nu cheltuie intr-atat, sa reduca valoarea facturilor lunare cu incalzire, apa calda, energie electrica, diverse abonamente si multe, multe altele. Recunosc, ma confrunt cu aceeasi problema. Aparent, am gasit o solutie: Seria IT 500.

Am spus aparent, pentru ca sunt destul de sceptic si astfel imi place sa verific orice, pana in cele mai mici detalii. Nu afirm ceva decat daca sunt 100% sigur ca pot sa si dovedesc. Totusi, sa va spun despre ce este vorba – IT500 este un sistem inteligent care m-a ajutat intr-adevar sa economisesc.

Echipamentele din seria IT500 sunt adevarate gadget-uri ce se incadreaza perfect intr-o locuinta moderna, chiar una inteligenta as putea spune. In cazul in care casa ta este dotata cu o centrala termica sau cu un alt tip de incalzire centrala decat cel centralizat, vei avea parte de aceleasi beneficii pe care le-am resimtit la randul meu.

Ideea de baza, ce m-a incantat cel mai mult la termostatul controlat prin internet, este nivelul de confort pe care il ofera. Trebuie sa spun ca acest nivel de confort se extinde pe mai multe planuri.

E vorba, in primul rand, de a avea parte de temperatura optima oricand. Indiferent daca esti acasa sau la birou, indiferent daca e vorba de zi sau noapte, iti doresti in locuinta un anume grad de confort termic. Am avut ocazia sa testez echipamentul iarna trecuta si chiar mi l-am instalat si in apartament. E foarte eficient!

Seria IT500 iti permite sa setezi exact temperatura dorita, oricand si la orice ora. Stiu ca veti spune ca asta face si un termostat obisnuit, insa nu e vorba doar de atat. Imagineaza-ti ca intr-o zi geroasa te poti intoarce acasa de la serviciu, gasind locuinta incalzita, fara ca cineva sa fie nevoit sa fie prezent acolo si sa porneasca centrala. Inchipuie-ti ca ai oprit caldura cand ai plecat in concediu, dar vrei sa te astepte la intoarcere aceeasi atmosfera primitoare.

Oricare dintre aceste probleme devine rezolvata cu ajutorul termostatului inteligent IT500. In plus, nu degeaba spuneam ca e un gadget. Conexiunea la internet si aplicatia dedicata iti permit sa setezi chiar tu nivelul temperaturii, de la distanta.

Ce are in componenta seria IT500?

            Nu intru prea mult in detalii, va explic doar principiul. Sistemul are un dispozitiv ce se conecteaza la centrala termica, garantand de fiecare data eficienta in pornirea si oprirea acesteia.

Termostatul comunica cu partea conectata direct la centrala, permitand setarea temperaturii.

In cele din urma, dispozitivul wireless comunica cu serverele Salus, pentru transmiterea reglajelor si setarilor cu ajutorul internetului.

Simplu si usor, nu? Oricand iti doresti modificari la temperatura, le poti face. Oricand va intra programul tau intr-o rutina, vei putea stabili un orar in care centrala va functiona si iti va oferi caldura. Ce poate fi mai bine de atat?

In cazul in care vrei mai multe informatii despre acest sistem pe care il recomand, viziteaza pagina web www.saluscontrols.ro. Alegerea sistemului IT500 iti va transforma casa in una inteligenta, economica, dar si foarte confortabila. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, convinge-te singur!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *