Trupurile femeilor sunt total expuse si foarte greu de inteles. Oricum, oamenii de stiinta nu au descoperit cum functioneaza cu adevarat clitorisul decat pana in anul 2009. Asadar, atunci cand vine vorba despre sexul intre doi parteneri de genuri opuse, nu este un lucru surprinzator faptul ca femeile nu obtin ceea ce vor cu adevart in pat si nu au parte de o placere egala cu cea partenerului masculin.

Ar trebui stiut faptul ca felul in care o femeie se simte in legatura cu trupul ei si faptul ca ii place sau nu, poate merge mana in mana direct cu felul in care aceasta e bucura de intreaga experienta in sine. Aici nu este vorba despre mandrie, imaginea corporala are un impact major asupra felului in care o femeie se bucura de sex.

Este stiut faptul ca o atitudine negativa legata de corpul ei, poate face o femeie sa fie distrasa de la placerea lucrurilor in sine si de la atentia acordata actului sexual, ceea ce poate duce in mod serios la o deteriorare si scadere a placerii.

Aceste stari pot parea absurde pentru barbatii care cred ca femeile cu care se culca sunt foarte frumoase. Insa este important de stiut si faptul ca doar pentru ca tu crezi ca ea arata bine, nu inseamna neaparat si ca se simte atat de bine.

Cultura noastra valorifica mai degraba placerea unui barbat decat placerea unei femei. Se axeaza pe ideea ca barbatul sa obtina orgasmul, sa fie satisfacut complet, pentru ca acesta oricum ajunge mai repede la starea asta, insa se da la o parte dorinta femeii si ceea ce vrea ea sa obtina de la un asemenea act intim.

Feemeile din ziua de azi sunt mai putin predispuse la a simti ceva la maxim pe timpul unei partide de sex decat barbatii, iar doar o mica parte dintre tinerele femei obtin orgasm spre deosebire de tinerii barbati, ceea ce este nedrept intr-adevar.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *