nunta

Organizarile pentru nuntile ce vor avea loc in 2019 au inceput deja. Cel putin legat a stabili o data si o locatie cuplurile dornice sa se casatoreasca nu intarzie sa aleaga dupa preferinte. Acum insa ar fi si timpul potrivit sa isi formeze o oarecare idee despre stilul nuntii dorite. Asadar, iata ce se poarta in 2019, trenduri pe care mirii sa si le doreasca pentru o nunta de vis.

Natura, sursa de inspiratie

Anul viitor pune un mare accent pe tonurile vintage, pe modelele rustice si de epoca. De asemenea, tonurile de verde ce amintesc de cadrele naturii sunt in continuare favorite, ba chiar pot fi un echilibru al tonurilor vibrante sau accesoriilor alese. Alege verde crud, verde smarald, exista optiuni atat de diverse, ce se potrivesc indiferent de sezon.

Fotografiile la inaltime

Cabinele foto nu au iesit din ecuatie, ci poate sunt mai stilizate. Oglinda magica, un concept inedit ce permite sa faci fotografii printr-o simpla apasare, cu rol de oglinda in acelasi timp poate fi in continuare o alegere inedita. Insa nu este omisa nici influenta tehnologiei astfel ca fotografiile realizate la inaltime, cu drona, sunt o senzatie a anului urmator.

Decor de vis, accesorii variate

Pentru acele mirese care visau sa fie printese in marea zi se pare ca trendurile pentru 2019 dicteaza ca decorul de vis, incarcat floral si nu numai sa fie parte din lista de interes. In plus, un ton preferat este auriul, deci sclipirea din povesti si crearea unui decor ce pare atins de pretuirea aurita poate fi fix ceea ce miresele isi vor dori.

In materie de accesorii marturiile sunt inca preferate. Acestea pot fi incluse ca surprize in pungi speciale – trendurile in 2019 nu dicteaza neaparat ca gama de pungi nunta 2018 nu mai este una demna de luat in seama – sau pot fi la fel de bine plasate pe masa, aferent locului fiecarui invitat in  parte. In acest caz nu va mai exista preocuparea de a inmana fiecaruia micul cadou.

Cat despre marturiile in sine, acestea pot fi cutii elegante cu dulciuri sau obiecte practice, de ce nu chiar fotografii.

Se poarta tot ce este glamoros

Termenul in sine defineste destul de bine ca stilul nuntilor in 2019 este unul pretentios, pretios. Desigur, asta nu trebuie sa insemne ca o nunta rustica, una intr-un hambar nu are loc in trendurile viitoare. Insa se adapteaza totul astfel incat invitatii sa fie captivati de note de bun gust si echilibrul formelor, de minimalism si in acelasi timp de eleganta unor alegeri inspirate.

Auriul este versatil din acest punct de vedere si poate fi ales ca accesoriu pentru aproape orice element de decor. Acesta poate fi combinat cu succes cu orice ton de culoare, astfel incat sa mentina continuitatea unei teme si a unui stil.

Nota finala

Daca doresti sa spulberi asteptarile o nunta atipica este binevenita. Trendurile sunt doar un ghid, insa nu oricine le agreeaza. La fel ca si in moda, trendurile se schimba si in ceea ce priveste acest gen de evenimente. Asadar pentru nonconformisti si moderni cadrul nuntii poate fi oricum le place, atat timp cat nu este prea mult, cat exista o tematica si nu un haos al lucrurilor alese pur si simplu, fara a respecta un plan estetic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *