Siri este o trasatura foarte smechera de la smartphone-urile Apple, care este si cel mai adesea folosita de catre posesorii de iPhone-uri. Insa, pe langa chestiile obisnuite pe care le face Siri, mai exista o serie de trasaturi si comenzi pe care le poti indeplini cu ajutorul acestei aplicatii minune.

Cere-i lui Siri sa iti spuna cate calorii ar urma sa consumi la o masa

Ai avut nevoie vreodata de un calculator de calorii care sa-ti stea la indemana  si de care sa te poti folosi oricand, dar mai ales atunci cand stai la masa? Siri te poate ajuta cu acest lucru. Ii poti cere lui Siri sa iti spuna exact cate calorii exista in mancarea ta.

De exemplu, il poti intreba cate calorii se afla intr-o prajitura cu branza sau cate calorii se afla intr-un pahar de suc natural. Pentru ca te ajuta cu numaratul caloriilor si te mentine intr-o constanta supraveghere, aceasta poate fi o aplicatie care te ajuta sa te mentii sanatos pe loc.

Creaza-ti propria integrare in Evernote

Daca esti un mare fan al Evernote, poti seta in asa fel incat Siri sa trimita anumite lucruri catre contul tau de Evernote. Uite cum poti face asta: Creaza-ti un contact nou pentru Evernote iar in spatiul pentru e-mail vei putea introduce adresa de e-mail de pe Evernote. Apoi ii poti cere lui Siri sa trimita un e-mail acele adrese cu toate detaliile pe care vrei sa le includa. Siri va trimite e-mailul respectiv iar toate acele date vor fi adaugate pe loc in Evernote.

Vezi despre ce mai vorbesc oamenii pe Twitter

Ai vrut vreodata sa afli ceea ce se intampla pe un anumit cont de Twitter? Folosindu-te de aplicatia oficiala, va trebui sa executi doar cateva actiuni, cum ar fi sa deschizi aplicatia, sa cauti numele contului respectiv, si in final sa vizualizezi ceea ce vrei de acolo.

In mod alternativ, ii poti cere lui Siri pur si simplu sa te informeze legat de ceea ce se intampla pe un anumit cont. Ai putea intreba ceva de genul: „Ce s-a postat pe Lifehack in momentul de fata?” Siri iti va arata mai apoi toate tweet-urile recente de pe acel cont.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *