Carucioarele pentru copii vin intr-o gama variata de modele, de forme, de uzuri si dispun de asemenea si de o multime de accesorii care sa se potriveasca bine cu necesitatile parintilor cu copii mici.

Sisteme pentru calatorii

Carucioarele cu sisteme de calatorie pot fi de asemenea utilizate drept scaune de masina pentru bebelusi. Acesta este si motivul pentru care sunt atat de populare printre atat de multi parinti din toata lumea. Aceste carucioare ofera un sprijin excelent pentru gat, spate si pentru capul copilului mic si asigura confort maxim si grija pentru junior.

Poti folosi oricand aceste echipamente pentru copii drept scaune de masina pentru copii la fel ca si scaunele obisnuite, fara a deranja pe cel mic. La fel ca si carucioarele standard, aceste echipamente pot fi folosite pentru acei copii de la nastere pana la 4 ani. Alte trasaturi importante si utile la asemenea carucioare pentrun copii includ un mecanism usor de strans, tavita de joaca pentru copii, suport de pahar pentru parinti, cos de depozitare, scaun reglabil, roti duble cu sistem de franare de calitate si pentru orice tip de drum si sistem de franare pentru picior.

Carucioare cu umbrela pentru soare

Aceste tipuri de carucioare cu umbrela de soare pot fi foarte simplu montate si apoi demontate, usor de depozitat in dulapuri, in debarale, dupa usi si chiar in compartimentul pentru bagajul de mana din avion. Aceste carucioare cu umbrela de soare protejeaza pe cel mic de razele puternice ale soarelui. Dispun de un cadru de aluminiu care cantareste in jur de 2 kilograme, ceea ce le face foarte simplu de manevrat.

Acestea sunt cele mai bune carucioare pentru copii mai mari si nu ar trebui sa fi utilizate pentru copiii mici si pentru bebelusi, de vreme ce duc lipsa de suport pentru gat si pentru cap. Alte trasaturi ale acestor carucioare includ scaunul semi reglabil, baldachin si roti pivotante care se pot bloca pentru franare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.