Bridezilla mireasaBridezilla mireasa

Pentru a nu deveni o Bridezilla si de a strica toata desfasurarea nuntii pe care ai planuit-o de atat de mult timp si cu atat de multe sacrificii, ar  trebui sa te bazezi putin mai mult pe ratiune, sa te calmezi si sa vezi partea plina a paharului, pentru ca doar astfel nu te vei transforma intr-o mireasa monstru care sa sperie pe toata lumea si care sa fie la finalul nuntii cea mai dezamagita de propriul comportament.

Timp cu prietenii

Petrece-ti ceva timp mai mult cu prietenii. Faceti din subiectul nuntii unul tabu in ceea ce priveste conversatiile pe care le-ati putea avea unii cu ceilalti. In schimb, petreceti-va timpul vorbind despre ce se mai intampla in vietile voastre sau tinei pasul si discutati despre ultimele barfe din lumea mondena. Chiar daca acestia sunt prieteni care vor lua parte la nunta ta, evita a va axa de fiecare data pe nunta si faceti in asa fel incat subiectele de discutie sa fie variate.

Timp cu jumatatea ta

Rezerva-ti ceva timp si aceleasi reguli si pentru jumatatea ta cu care te vei marita. Petreceti o noapte din saptamana impreuna sau etichetati-o drept noapte de intalnire. Evitati a vorbi doar despre nunta. Faceti ceva amuzant impreuna, fie ca este vorba despre urmarirea de filmulete amuzante pe internet, fie ca este vorba despre a face o plimbare sub clar de luna intr-un parc local.

De vreme ce exista o gramada de posibilitati de intreprins pe lista de facut, a te stresa inutil cu privinta la ele si de ale finaliza cat mai bine nu te va ajuta prea mult in pastrarea calmului si la pastrarea unui status bun in relatia voastra de cuplu. A aborda lista cu de facut pentru nunta dupa o noapte relaxanta cu jumatatea iubita va poate ajuta sa puneti toate lucrurile la locul lor si sa verificati daca s-a indeplint totul de pe acea lista.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *