barbati intimidati de femeibarbati intimidati de femei

Ei bine, poate am exagerat. Nu se tem in adevaratul sens al cuvantului, referitor la forta fizica pe care le-o impun acestea, ci mai degraba referitor la forta psihica si inteligenta de care dau dovada unele reprezentante ale sexului feminin.

Oricat de inteligent, de sobru sau de neinfricat ar fi un barbat in aceasta lume, mereu a existat sau va exista o femeie care sa il dea pe spate, sa il faca sa se intimideze si sa se recunoasca infrant in fata puterii ei. Care sunt motivele pentru care un barbat poate fi dat mereu pe spate de catre o femeie?

Faptul ca este inteligenta si are o minte foarte dezvoltata, dar si o gandire nemarginita si plina de idei geniale, spontane si ideale pentru sitautii de criza, ii poate aduce unei femei un mare plus in fata barbatilor din viata ei, dar si in fata altor femei cu acre intra in contact.

Barbatii se lasa foarte rar impresionati si vrajiti de capacitatile intelectuale ale unei femei, de obicei asociind-o pe aceasta cu o prezenta incantatoare, feminina, atragatoare si sexy, si foarte de putine ori cu o prezenta fizica tare, puternica, plina de incredere si atitudine proactiva.

De asemenea, si femeile foarte sexy si atragatoare pot duce barbatii pe culmile disperarii. Daca o femeie este asa cum am spus mai sus, atunci un barbat ar putea sa fie foarte usor de intimidat de catre aceasta, mai ales daca mai este si increzatoare in sine si in sezualitatea ei.

Daca o femeie castiga foarte multi bani, la fel de multi ca barbatul sau poate chiar mai multi de atat si daca resursele financiare de care dispune aceasta sunt mult mai mari decat ale partenerului, atunci cu siguranta ca relatia dintre cei doi va fi oarecum plina de suspans, dar mai ales de o teama a barbatului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *