iluminare LED
iluminare LED

Becurile moderne cu LED sunt proiectate in asa maniera incat sa fie folosite in cadrul structurilor fixe de iluminat, inclusiv in cadrul spoturilor, a candelabrelo si a altor tipuri de produse de iluminat, facand usoara trecerea de la obisnuitele tipuri de becuri traditionale su cele noi si mult mai bune. Daca nu ai mai incercat niciodata pana acum iluminarea cu LED, vei fi placut suprins de rezultatele maxime si foarte bune.

In plus fata de gandul ca vei sti ca ai facut o alegere prietenoasa cu mediul care te va ajuta sa economisesti bani si energie, iti vei da seama pe cat de repede se poate ca ai imbunatatit calitatea generala a iluminarii din spatiul de locuit. Unul dintre primele lucruri pe care le observa oamenii dupa ce isi instaleaza becuri cu LED este de fapt ideea ca lumina oferita de acestea tinde sa fie concentrata in directia in care este indreptat becul respectiv.

Becurile cu LED tind sa fie foarte puternice si luminoase, oferind o lumina pura alba care mai degraba reprezinta lumina naturala decat o fac celelalte tipuri de becuri fluorescente sau incandescente sau cele cu halogen. Iluminarea cu LED este mult mai delicata cu ochii decat alte tipuri de iluminare si multi oameni spun ca este chiar si relaxanta. Cei care sufera de de tulburari afective de sezon sustin deseori ca folosirea becurilor cu LED le mai indulceste starea.

Daca aceasta lumina alba pura si puternica nu te atrage, oricum, poti folosi alt tip de becuri cu LED pentru ca acestea vin intr-o gama variata de alte nuante inclusiv:

  • Un alb cald, care poate fi gasit pe Light In a Box
  • Ambientale, ca cele ale producatorului Phillips
  • Un alb delicat si usor ca cele create de C. Crane

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *