Exsista anumit atingeri care fac cat o mie de cuvinte. Uneori daca nu ai curajul sa spui ceva e de ajuns o atingere pentru a te face inteleasa. O relatie solida are nevoie de o buna comunicare. Un studiu recent arata ca o simpla atingere rapida poate exprima emotii puternice cum ar fi fericirea, iubirea sau chiar furia.

Cum ii poti sa ii spui unui tip ca este grozav? O usoara palma peste fund ii poate spune asta. Acest gest ii trasmite lui ca e cel mai bun. Poti observa acest lucru la orice sport. Asa ca el o sa ia acest lucru ca pe o aprobare.

De asemenea cand vrei sa ii spui ca iti pare rau atingei genunchii in timp ce sunteti asezati. In acest fel iti ceri scuze, iar el se va simti mai apropiat fata de tine si va deveni mai receptiv. In timp ce ii atingi genunchiul corpul tau se va apleca usor, fiind o postura mai supusa care ii arata lui ca regreti sincer ce s-a intampat.

Cand este tensionat, mangaie-l pe gat, pe lini cefei. E o atingere linistitoare care ii arata ca iti faci griji pentru el, deci iti pasa de el. E un semn de afectiune care il calmeaza si ii da o oarecare siguranta alaturi de tine.

De asemenea in aceasta zona se acumuleaza de obicei stresul. Atunci cand vrei sa il convingi sa faca ceva ce el nu vrea ia-ti mainile si unestei-le in pozitia de rugaciune, dupa care pune-le intre ale tale. In acest fel proiectezi o imagine de control si putere. In aceasta forma ii demonstrezi ca tu esti cea care domina aici.

Cand vrei sa ii spui ca esti excitata pune-i mana pe coapsa lui interioara. Este o zona destul de sensibila si el va intelege rapid mesajul. In plus, pielea din acea zona este mai fina, avand in vedere ca aici e cea mai scazuta concentratie de muschi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *