Pentru cei care nu stiu deja acest lucru, Google Now este ca un fel de asistent personal virtual, cineva care te insoteste mereu si iti reaminteste atunci cand ai de facut ceva si cand trebuie sa faci acel ceva. De fapt, Google Now face tot ce se poate face, inafara de a te saruta de dimineata. Si probabil ca cei de la Google lucreaza si la asta chiar in momentul de fata.

Pentru cei care fac naveta

Introdu adresa locului tau de munca, iar aplicatia Traffic & Transit Card a Google Now iti va calcula exact timpul de care ai nevoie pentru a ajunge la munca si te va informa de asemenea si in legatura cu traficul.

Iti poti de asemenea impartasi ruta si cu prietenii si familia astfel incat acestia sa te verifice cand au nevoie sa faca acest lucru. Daca folosesti transportul public, aplicatia Public Transit Card iti va spune ce statii de autobuz si de tren exista in apropierea locatiei tale si orele de plecare.

Pentru cei care calatoresc

Aplicatia Flights Card a Google Now iti va spune in cat timp trebuie sa pleci de acasa pentru a ajunge la aeroport cu 90 de minute mai devreme, iar partea si mai frumoasa este ca nici macar nu trebuie sa introduci in mod manual aceasta informatie. Google Now preia aceasta informatie din e-mailul de confirmare si iti calculeaza durata rutei.

Boarding Pas Card inregistreaza codul QR de pe biletul tau de imbarcare pentru scanarea acestuia la poarta, iar Hotels Card inregistreaza locatia hotelului tau, informatiile de contact si orele de inregistrare acolo. In cazul in care calatoresti in alta tara, Google Now ofera chiar si Translation Card pentru traduceri, si Currency Card pentru cursul valutar.

Pentru cei care cumpara online

Daca ai comandat ceva de pe net si iti este expediat, aplicatia Packages Card de la Google Now iti va spune exact ce ai comandat, de la cine ai comandat, in cat timp iti va fi livrat si ora estimata a primirii pachetului. Iti poti chiar si urmari pachetul si poti vedea e-mailul de confirmare cu ajutorul acestei aplicatii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *