Cand un barbat place o femeie, mai multe lucruri il dau de gol sau pur si simplu accentueaza faptul ca el o place si ca iti doreste sa o aiba alaturi cat de curand. Fie ca aceasta iti da seama sau nu, el incearca prin mici gesturi si vorbe sa si-o apropie pe cea dorita si sa ii demonstreze ca vrea mai mult decat un pupic pe obraz.

Acesta atinge pe picior femeia visurilor lui atunci cand vorbeste cu ea, pentru a accentua o idee pe care o are. Nu este de fapt atat de cuprins de povestea in sine, insa este interesat de picioarele tale si doreste sa iti si arate acest lucru. Fie ca tu poti sa crezi ca este destul de direct, unii barbati mai apeleaza si la tactica asta.

Pe Facebook, iti da imediat like dupa ce ai postat o poza. Parca ar sta la panda mai mult, ca sa iti surprinda fiecare miscare si sa fie primul care este interesat de tot ceea ce faci tu acolo sau in viata reala. Tipul nici macar nu poate rezista pana sa ajunga acasa pentru a-ti da like la o poza recent postata. De aceea, incepe deja sa-ti urmareasca profilul cu ochi de vultur pentru a afla daca esti luata sau nu.

Isi doreste sa imparta cu taxi cu tine. Nu locuieste nici pe departe aproape de tine, insa tot ii este in cale locuinta ta. Poate ca se gandeste ca in momentul in care vei ajunge acasa, il vei invita sus la o cafea. Dar de fapt toata lumea stie in ce consta cafeaua aceea si toata lumea si-o doreste mai mult sau mai putin, ori mai bine zis mai devreme sau mai tarziu.

Comenteaza si baga de seama fiecare mica schimbare pe care ti-ai facut-o. Daca realizeaza ca ti-ai schimbat manichura, tipul tau va fi primul care iti va spune ca a observat asta si ca iti sta grozav.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *