monster-beats-by-dre-468
monster-beats-by-dre-468

Video-ul in care Dr. Dre a confirmat achizitia Apple a celor de la Beats, a ajuns sa fie deja destul de bine cunoscut, insa care au fost motivele celor de la Apple care i-au determinat sa achizitioneze Beats ?

In esenta ce ar avea Apple de castigat in urma acestei afaceri, care ar fi motivele pentru care Apple a decis sa Beats ar fi un element important in dezvoltarea sa.

Am putea spune ca Apple a achizitionat Beats cu scopul de a realiza o serie de casti mai bune, avand semnatura Beats alaturi de cea Apple ar reprezenta un atuu, insa daca ar fi sa intrebi pe cineva care a ascultat muzica folosind castile celor de la Beats, sau daca ai avut ocazia de le incerca tu insuti, vei sti ca sunt casti bune, insa nu extraordinare.

Nu putem spune ca Apple si-a dorit Beats, pentru design, insa cei de la Apple nu au dus-o niciodata rau in ceea ce priveste design-ul, produsele Apple stand foarte bine in acest domeniu. Asa ca aceasta varianta cade de asemenea.

Multi spun ca Apple a achizitonat Beats datorita sistemului lor de streaming, Beats Music, insa acesta nu ar avea foarte multe de oferit, avand doar 200 000 de abonati, acesta nu ar aduce o crestere considerabila profitului.

Sa nu uitam faptul ca in anii 2002, 2003, Steve Jobs, s-a intalnit cu Jimmy Iovine, cel ce a pus bazele Beats, cu scopul de a realiza un serviciu de streaming de muzica diferit. Asfel faptul ca Apple ar avea la dispozitie ajutorul celor de la Beats, si ca l-ar avea in echipa si pe Jimmy Iovine, o lengenda in lumea muzicii, ar fi elemente ce ar putea duce la aducerea iTunes la starea pe care si-o dorea Apple cand a fost lansat.

Ramane de vazut care va fi rezultatul acestei achiztii, si ce are de gand Apple sa obtina de pe urma acesteia.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *