aplicatii cool

Exista cativa concurenti evidenti ai clasificarii in „Cea mai buna aplicatie” de la Android, WhatsApp si Facebook Messenger fiind cativa dintre acestia, insa Drope este o aplicatie de mesagerie care le intrece pe toate, din punctul de vedere al oamenilor care se pricep si al utilizatorilor. Daca nu ai auzit de Drope pana acum, acest lucru este din cauza faptului ca este o aplicatie relativ nou aparuta in scena.

Drope afiseaza intreaga lista de contacte, si te lasa sa contactezi persoane folosindu-te de unele dintre cele mai populare servicii de mesagerie si anume WhatsApp, SMS sau Skype, printre altele. Asadar, cu ajutorul acestei simple si singure aplicatii, poti contacta pe oricine folosind aplicatia de mesagerie pe care o doresti. Este genial!

Pe de alta parte, exista aplicatii de la Android care te ajuta sa te si indragostesti. Fie ca esti in cautarea dragostei, a parteneriatelor sau a ceva mai mult, gen placere carnala, exista o gramada de aplicatii de la Android pe piata de profil, care te ajuta sa gasesti exact ceea ce ai nevoie. De fapt, ai putea sa spui ca exista o multime de pesti – Plenty of Fish, care este una dintre cele mai geniale aplicatii de intalniri din toata lumea.

Inscrierea este gratis si esti conectat cu oameni care se potrivesc cu tine. Chiar esti sfatuit despre locurile bune in care poti merge la intalnire cu persoana care iti place. Poate face din descoperirea unui partener de intalnire  un lucru mai simplu ca si cum ai alege un peste dintr-o mare intreaga.

Mai exista si alte aplicatii de la Android, care sunt la fel de geniale si de utile. Atunci cand nu ai o conexiune buna la wi-fi sau cand este prea tarziu sa descarci asa ceva, ai posibilitatea sa alegi una dintre variantele de aplicatii offline pentru a te conecta la internet. Exista asa ceva in cadrul Android si te poti folosi cu mare practicitate de Pocket.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *