apa alcalina

De ce sa alegem in permanenta apa alcalina? Pentru ca, in primul rand, cercetatorii au descoperit faptul ca afectiunile si bolile de orice fel nu se pot dezvolta intr-un mediu alcalin. Dietele foarte bogate in acizi care sunt atat de obisnuite in stilurile noastre de viata sunt direct legate de efectele asupra oamenilor care sufera de alergii, probleme cu greutatea, imbatranirea prematura si chiar alte boli serioase.

Dieta mea cu Apa Perla Moldovei

Asadar, prin introducerea unui consum regulat de apa alcalina in dieta de zi cu zi, corpurile noastre vor deveni mult mai rezistente la problemele legate de sanatate si vom fi mult mai bine echipati pentru prevenirea acestora. Cea mai buna apa alcalina pe care am consumat-o si in urma careia am simtit ca sunt mai sanatos este cea comandata de pe pagina www.apaperlamoldovei.ro. Nu este un moft si nici nu este o tendinta. Este ceva ce tine de mine si in intregime de bunastarea mea, atat cea fizica, cat si cea psihica.

Odata ce simt beneficiile pe care mi le aduce un anumit produs, ma tin de el si recomand si altora sa faca la fel, asta daca vor dori sa-mi urmeze sfatul. Dar ce anume are Apa Perla Moldovei, in afara faptului ca este o apa oligominerala natural alcalina, filtrata in mod organic si fiind preluata si imbuteliata direct de la sursa? Care sunt avantajele pe care le ofera asupra organismului si de care beneficiez eu deja de un an de zile?

Putere antioxidanta mare

Stim cu totii, poate, despre efectul antioxidantilor asupra noastra si despre abilitatea lor de a incetini procesul de imbatranire prin lupta impotriva radicalilor liberi. Acesti radicali daunatori ataca celulele sanatoase, prin preluarea de oxigen de la acestea.

Antioxidantii din Apa Perla Moldovei contin oxigen in surplus care este oferit radicalilor liberi, prevenind astfel distrugerea celulelor sanatoase. Antioxidantii din apa naturala alcalina sunt folositori in mod special deoarece sunt mai usor de asimilat datorita formei lor lichide.

Curatarea eficienta a colonului

Intestinele sunt locul in care cele mai multe probleme de sanatate apar, asadar este foarte important pentru sanatatea noastra generala sa ne curatam toxinele din colon. Apa alcalina este foarte eficienta in eliminarea toxinelor care se depun pe peretii intestinelor, avand de obicei mult mai putine efecte secundare decat alte solutii de detoxifiere.

Detoxifiere si hidratarea pielii

Apa alcalina Apa Perla Moldovei este foarte eficienta in in curatarea pielii de toate toxinele nedorite. Atunci cand pielea este intr-un echilibru al pH-ului, este mai bine sa se absoarba nutrienti vitali care sa asigure pielii rejuvenare si hidratare. Depozitele de grasime sunt asociate in permanenta cu aciditatea ridicata din corp.

Prin alcalinizarea organismului, putem sa spargem celulele grase si sa ne imbunatatim digestia care duce si la scaderea in greutate. Apa Perla Moldovei este naturala alcalina, fiind eficienta in mod special deoarece este mult mai usor de absorbit decat de alimentele alcaline care trebuie digerate mai intai.

Sporirea nivelelor de energie

Oboseala este foarte des intalnita in ziua de azi, incat pare a fi de acum un lucru normal si prin care cu totii trecem. De fapt, acesta este un efect advers care se datoreaza a continutului prea mare de acid in corp care deshidrateaza si oboseste corpul omenesc. Apa alcalina cu continutul sau mare de oxigen si cu abilitatea sa de a detoxifia, de a curata si de a hidrata in mod natural, ajuta foarte mult la sporirea nivelelor de energie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *