A avea o alimentatie sanatoasa in alimente cu grasimi slabe este mult mai simplu atunci cand ai deja o lista facuta cu aceste produse drept resursa si baza. Dietele cu grasimi slabe iti ofera protectie crescuta impotriva riscului unui infarct, a mai multor tipuri de cancer si al altor afectiuni. A manca o varietate de alimente cu grasimi reduse te poate ajuta de asemenea in scaderea consumului caloric rezultand in scaderea in greutate, ceea ce probabil iti doresti tu mai tare.

A cunoaste cum sa calculezi procentajul de grasimi te poate ajuta sa faci decizii mai bune legate de dieta. Oricum, vei avea o gramada de munca. Din fericire, un numar de alimente cu grasimi reduse sunt enumerate in cele ce urmeaza si te pot ajuta sa faci alegeri mai bune din punct de vedere alimentar.

Alimente scazute in grasimi

Aceasta lista de alimente sczute in grasimi include cele mai obisnuite optiiuni disponibile in cadrul magazinului tau alimentar local. A manca astfel de alimente te poate ajuta sa isi stabilesti un echilibru sanatos in planul tau de dieta. Oricum, la fel ca si cu tot mancatul si planurile de dieta, vorbeste mai bine si cu fizicianul tau personal inainte de a face vreo schimbare majora  in dieta.

Snacksuri

Alimentele de tip snacks sunt simple si rapide. A tine un bilant al alimentelor de tip snacks scazute in grasimi la indemana te poate ajuta sa ramai pe drumulcel bun. In timp ce continutul gras poate varia in functie de brand, grasimile generale si caloriile sunt enumerate.

Produsele lactate

Ghidurile de alimentatie sanatoasa recomanda doua tipuri de produse lactate servite zilnic pentru oamenii care mananca mai putin de 1.600 de calorii sau trei tipuri de produse lactate pentru oamenii care mananca mai multe calorii de atat. Produsele lactate pe baza de grasimi reduse asigura calciu si vitamina D, care promoveaza sanatatea oaselor.

One comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *