Chiar si anumite alimente, cum ar fi pepenele rosu, salata verde, spanacul sau supele pot furniza organismului fluidele de care are nevoie si pot oferi un nivel optim de apa. Apa este necesarul zilnic penrtru a supravietui. Stim ca fara ea nu putem trai prea mult, insa fara mancare mai putem supravietui pana la o saptamana cel putin. Si totusi apa cauzeaza celulele adipoase, mai ales in cazul in care nu ne miscam si suntem foarte sedentari. Asa intervine celulita.

Atunci cand o prietena de-a ta se plange de celulita de pe picioare, spune-i ca si Kim Kardashian are aceeasi problema, si cu toate acestea pare sa nu-i pese de comentariile rautacioase ale oamenilor. Nu vei reusi niciodata sa multumesti pe toata lumea. Insa daca reusesti sa iti schimbi comportamentul, vei reusi sa ii influentezi si pe cei din jurul tau. Faptul ca ne ”alimentam” unul cu energia altuia este destul. Nu e nevoie sa postezi un selfie pe Facebook cu o descriere de 40 de cuvinte. Este necesar sa ne alimentam si sa ne hranim in permanenta cu ceea ce este bun pentru organis,. Asa se face ca este foarte important ca bebelusii sa fie invatati cu legumele si fructele iar dulciurile ar trebui furnizate cu atentie si mai rar.

Rolul sucului Coca Cola in obezitate

Coca-Cola aminteste ca a sustinut deja o serie de initiative care vizeaza incurajarea practicarii exercitiilor fizice si spune ca a fost primul producator de bauturi din SUA care a furnizat informatii nutritionale si despre continutul caloric pe ambalajele produselor sale. Dezbaterile privind efectele nocive ale bauturilor carbogazoase au fost alimentate recent de o decizie a autoritatilor din New York de a interzice partial vanzarile de sticle de bauturi carbogazoase care depasesc o jumatate de litru.

Si totusi, chiar daca Coca Cola ne recomanda sa facem sport, mai bine ar fi ca aceasta companie sa nu mai produca bauturi acidulate si care te pot imbolnavi. Dar, de la vorbe pana la fapte mai este mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.