stailer

Când ești preocupat de nevoile de bază, uiți de libertatea pe care o poți avea sau de alte lucruri pe care le-ai pierdut. Românul din popor obișnuiește să spună că nu vezi pădurea de copaci, un paradox care îți amintește că uneori detaliile te împiedică să vezi imaginea de ansamblu. Așadar, când ai nevoie să îți programezi o vizită la salon te pierzi în detalii și uiți că efectiv să faci asta ar putea fi mai simplu ca oricând.

Nu mai telefona, este mai ușor să te programezi online

Dacă până acum ne programam la salon sunând și insistând până când cineva răspundea și până când găseam o variantă de compromis pentru a alege data și ora, acum lucrurile pot fi diferite. Asta pentru că Stailer își propune să aducă digitalizarea la un alt nivel. Așadar, intra aici și descoperă cât de ușor poți să îți faci o programare, online.

Presupune să cauți salonul, în aceeași pagină să descoperi toate detaliile de interes, inclusiv prețul unui serviciu. Setezi detaliile unei programări și nu îți mai rămâne decât să o confirmi. Primești și confirmarea pe loc, ceea ce te ajută să optimizezi timpul pe care l-ai dedicat cu acest task. Simplu? În plus, este și gratuit!

Stailer activează deja în câteva orașe și este gratuit

Anul trecut apărea prima dată și la lansare se adresa doar publicului clujean. În scurt timp însă a marcat și o evoluție spectaculoasă, semn că publicul a înțeles cum stă treaba cu digitalizarea și a început să pună preț pe asta. Așadar, acum vorbim despre această platformă ca fiind una ce se adresează celor din Iași, Cluj, Timișoara, Oradea, dar și București. Sperăm că în viitorul apropiat vor fi și mai multe decât atât.

Saloanele înscrise aici îți permit să faci programări mai repede decât prin orice altă variantă. De asemenea, poți face asta oricând, nu ești condiționat de timp, de program, de numărul de programări, de absolut nimic. Poți accesa nelimitat platforma. Poți sau poți să nu îți faci un cont.

Un cont creat aici te ajută să faci setări pentru ca experiența ta aici să fie una completă. Adică nu vei mai completa de fiecare dată când te loghezi datele tale, poți seta și remindere de tip sms, poți ține evidența vizitelor la salon, printre altele. Nu te costă nimic oricum, deci fie că îți faci sau nu un cont aici, ai avantaje pe bandă rulantă.

Ce trebuie să fac pentru a folosi Stailer

Să ai o conexiune bună la internet, un device de pe care să accesezi pagina și cam atât. Intri, setezi ce îți dorești și nu îți mai rămâne decât să alegi salonul care corespunde cu cerințele tale.

Profilul celui care se bazează pe Stailer este bărbat sau femeie, cel mai adesea din rândul celor tineri, care înțeleg că nu mai merită să piardă timpul căutând salon după salon. Un singur loc, n posibilități, disponibilitate la salon exact atunci când îți dorești tu. Ai putea cere mai mult de la Stailer?

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *