aeroporturi buneaeroporturi bune

Pentru calatorii care asteapta la cozi lungi la imbarcarea pentru prinderea zborului programat si care nu au altceva de facut decat sa-si cumpere mancare scumpa fast food, ideea ca orice aeroport din lume este bun poate parea ceva de ras. Oricum, pentru calatprii suficient de norocosi care au avut de-a face cu imbarcari sau decolari pe unul dintre aeroporturile enumerate mai jos, cuvantul „grozav”/”bun” este un termen foarte adecvat pentru calitatea eroportului pe care au poposit.

Aceste aeroporturi care ies in evidenta au primit cele mai multe voturi de la mai mult de 12 miliaone de calatori din intreaga lume care au participat la un studiu administrat de Sktytrax. Premiile pentru Cele mai bune aeroporturi din lume in anul 2013 si noua nominalizati au fost anuntate la terminalul pentru pasageri EXPO din Geneva, Elvetia.

Aeroporturile castigatoare au fost declarate de departe cele din Europa si din Asia, cu doar un singur reprezentant din America de Nord si nici unul din Australia, America de Sus sau Africa. Statele Unite au fost de asemenea marile absente de pe lista castigatorilor.

Singapore Changi Airport, Singapore

Singapore Changi Airport a primit locul intai a patra oara de cand premiile Skytrax au fost initiate, castigand ultima data titlul in  2010. Pe langa faptul ca a castigat de patru ori acest premiu, aeroportul din Singapore care a servit peste 50 de milioane de pasageri in anul 2012, a fost denumit Cel mai bun aeroport din Asia pentru facilitatile de petrecere a timpului liber.

Incheon International Airport, Seoul, Coreea de Sud

Castigatorul anului trecut  Incheon International Airport a trecut in acest an pe locul 2. Totusi, principalul aeroport care serveste capitala Coreei de Sud nu este de evitat. Pe langa faptul ca a iesit doar pe locul 2, acest aeroport a primit denumirea de „Cele mai bune servicii ale staffului unui aeroport” din Asia si a castifat de asemenea titlul de „Cel mai bun aeroport de transfer” pentru anul 2013.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *