Pentru a te ajuta sa afli mai multe despre comportamentul pe care il va afisa iubitul sau sotul tau in urmatorul concediu impreuna, ar trebui sa stii ca barbatii urasc sa impacheteze si iubesc momentul cand sotiile sau iubitele lor se ofera sa faca asta in locul acestora. Ar mai trebui sa stii si faptul ca barbatii iubesc destinatiile aventuroase, in cadrul carora pot intocmi si trai o gramada de experiente inedite.

Ideea femeilor legata de un concediu placut si relaxant este axata asupra magazinelor de suveniruri si a mall-urilor din care pot cumpara cat mai multe obiecte si lucruri traditionale specifice, sau pur si simplu isi pot innoi garderoba si colecrtia de incaltaminte. De asemenea, pe langa faptul ca adora shopping-ul, sotiile si iubitele adora sa viziteze si sa faca poze la orice, mai ales la mancarea si bautura specifica ce se regaseste in acea zona.

Pe langa vizitat si destinatii de vacanta exotice sau nu, femeile adora sa fie rasfatate si alintate de catre barbatii lor, ca doar e timpul lor liber si merita asa ceva cu prisosinta. Tocmai de aceea, si barbatii au dezvoltat un simt mai acut al grijii si atentiei, dar mai ales al dragostei, indreptat catre partenera lor de viata.

Legat de informatie si socializat in mod virtual, barbatii prefera sa stea pe internet, sa puna cap la cap ultimile noutati din sport sau din tehnologie, pe cand femeile cred de cuviinta ca au alte lurcuri mai bune de facut-cum ar fi shopping, plimbari sau citit, dar mai ales plaja(daca vremea si locul le-o permite).

Barbatii nu sunt deranjati de faptul ca va trebui sa aiba grija de copii si sa li se alature in activitatile lot distractive. Femeile adora sa isi rezerve ceva timp departe de copii si de griji si in schimb sa se invaluie in activitati de relaxare, ca de exemplu a merge la spa. Insa, atunci cand vine vorba despre sarbatori, zile libere si vacante, ambii parteneri sunt de acord in ceea ce priveste dragostea si isi ofera neconditionat placere.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *