stailer

Până nu de mult puteam să ne programăm singuri online accesând platforma Stailer. Însă acum poți chiar descărca aplicația pe telefon și îți poți crea un cont în mai puțin de un minut sau te poți conecta cu pagina ta de Facebook. Poți descărca aplicația atât din App Store, cât și din Magazin Play.

Dacă nu ai auzit încă de Stailer, ei bine acum ai ocazia să citești acest articol și să-ți schimbi complet modul de a te programa la saloanele de hair&beauty. Platforma este deja destul de populară în 5 mari orașe și anume Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București, însă se va extinde în curând. Dacă până acum îți iroseai și tu timpul sunând la saloane pentru a găsi un loc liber, dar te și complăceai, mergând unde nu voiai neapărat sau mai târziu decât ți-ai fi dorit, acum aceste scenarii sunt de domeniul trecutului.

Stailer – gratuit, flexibil, oricând gata de a te ajuta

Cu ajutorul platformei online te poți programa singur în decurs de câteva minute. De pe prima pagină stailer.ro selectezi orașul din care ești, genul, serviciul dorit, data și ora. În câteva secunde primești doar lista cu saloanele care se pliază pe timpul tău, deci acum mergi când vrei tu, nu când poate stilistul. Ai fi surprins de câte bijuterii de saloane și stiliști profesioniști vei găsi cu ajutorul lui Stailer.

Din acea listă, decizia este strict a ta. Și fiindcă ai deja anumite criterii după care te ghidezi când alegi un salon, Stailer te ajută și în acest sens. Afli prețurile exacte, locațiile saloanelor, poți vizualiza poze cu interiorul salonului ori cu alte lucrări realizate de respectivul stilist, poți citi recenzii reale ale altor utilizatori Stailer. În baza acestor detalii tu vei face alegerea potrivită pentru tine, ceea ce îți reduce practic și din posibilitatea de a ieși dezamăgit de acolo. Afli informatii suplimentare aici.

Fără cont, fără taxe ascunse

Nu ai nevoie musai de cont pe platformă dacă nu vrei să-ți instalezi aplicația. Poți face programări rapide și așa, câte vrei tu. Doar urmezi pașii rezervării locului până primești un link prin sms cu toate detaliile necesare.

Însă, dacă ai puțin timp optează pentru crearea sa, fiindcă îți va fi mai folositor. Contul îți oferă posibilitatea de a seta remindere pentru a nu uita niciodată când trebuie să ajungi la salon, gestionezi mai ușor programările, vezi istoricul locurilor pe care le-ai frecventat. Dar indiferent că te programezi cu sau fără cont, în cazul în care intervine ceva în programul tău și nu mai poți ajunge, anularea rezervării este de fiecare dată gratuită. Rezolvi totul rapid și simplu, online, fără a mai da vreodată telefoane.

Dă-i o șansă lui Stailer și descoperă cu ajutorul său saloanele de top din oraș. Poți să-ți faci programări acum și în toiul nopții dacă așa ai chef, iar tu ai locul rezervat pentru a doua zi. Nu mai depinzi nici de programul de deschidere a saloanelor. Vezi deja câte beneficii sunt? Ce mai aștepți?

Alătură-te și tu lumii Stailer dacă vrei eficiență și transformări spectaculoase ori de câte ori simți nevoia. Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *