actori cantareti

Stiai ca Cher, Justin Timberlake, Queen Latifah, Frank Sinatra, Wil Smith, Janet Jackson sau Jennifer Lopez nu numai ca au vieti impresionante ca artisti muzicali, dar fac si filme de asemenea foarte bine? Probabil dintre acestia nu stiai despre unii ca fac aceste lucruri in egala masura de bine, insa asa este si este cazul sa vezi si tu care sunt aceste vedete multitalentate.

  • Johnny Depp. Acest actor este atat de talentat in ceea ce priveste cantatul la chitara, incat ar putea sa canten si intr-o formatie si sa aiba succes de proportii. Atunci cand trupa britanica de rocj Oasis au vazut cat de priceput este actorul la chitara, acestia l-au preluat si pe el in crearea cantecului Fading In – Out, in anul 1997. Atunci cand actorul a cantat la chitara in fillmul Ciocolata cu dragoste, a cantat pe bune, pentru ca se pricepe la asta.
  • Keanu Reeves. Atunci cand nu este prea ocupa ca sa joace rolul lui The One in filmele seriei Matrix. Keanu Reeves este un chitar si un vocalist al naibii de bun. Chiar are propria trupa. Se numeste Dogstar si a fost activa pana acum cativa ani de zile. Talentul sau in a canta este nemaipomnit, cu toate ca este si un actor super si performant.
  • Jared Leto. Durul Jaed Leto are mai degraba o infatisare feminina, mai ales de cand isi poarta parul lung. Acest actor are un Oscar luat pentru rolul sau de travestit in filmul The Dallas Buyers Club. Inainte sa aiba mare succes in actorie, acesta a facut mai multi bani din muzica. El si fratele sau sunt parte a trupei de rock numita 30 Second to Mars – o trupa foarte cunoscuta de rock. De cand s-au infiintat si pana in prezent, aceasta banda a vandut albume in valoare de 10 milioane de $.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *