PETAPETA

Dita Von Teese este o dansatoare si o artista celebra care este foarte cunoscuta pentru reclamele sale pentru organizatia PETA care promoveaza protejarea animalelor si a animalelor de companie. Aceasta a lucrat pentru PETA incepand cu anul 2007 pentru campania publicitara Animal Birth Control.

Dita Von Teese a fost prima celebritate  care a preluat cresterea constiintei  legat de problemele populatiei animalelor. Aceasta  lucreaza in mod actual la niste reclame noi pentru PETA potrivit cu pagina sa de Twitter, si impotat de subliniat este faptul ca a fost implicata in campaniile organizatiei PETA de trei ani de zile de acum.

Potrivit cu site-ul web al PETA, Alicia Silverstone a fost votata drept  cea mai sexy vegetariana si a fost prima femeie care a aparut nud in cadrul reclamelor la PETA si a promovat  un stil de viata complet vegetarian. Aceasta a inceput sa colaboreze cu organizatia PETA inca din anul 2004 si este inca implicata in strangerile de fonduri  si in reclamele organizatiei potrivit PETA. Eva Mendes a aparut de asemenea nud intr-o reclama  a PETA impotriva blanurilor naturale in anul 2007. Acesta actrita latina inca lucreaza cu PETA si a devenit si fata celebra a campaniei companiei impotriva purtarii de blanuri de animale.

Jenna Jameson este un star pentru adulti al zilelor noastre care apare in cea mai noua campanie de publicitate  a PETA ” Pleather Yourself” si inca lucreaza si acum la extinderea campaniei potrivit cu PETA. Pamela Anderson cred ca este de fapt primul star al campaniilor publicitare ale acestei asociatii  de gen masculin sau feminin. Aceasta este o activista convinsa si foarte celebra care continua si in ziua de azi sa lucreze cu organizatia care lupta impotriva persecutiei animalelor si pentru drepturile acestora la viata.

Ca activist de gen masculin pentru PETA il putem include pe Dennis Rodman care  a fost primul barbat ce a acceptat sa sustina aceste actiuni de constientizare asupra populatiei din lumea intreaga.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *