Luna femeii este un motiv de sarbatoare pentru toate femeile si un motiv de ingrijorare pentru barbati. Atunci cand esti casatorit cu o femeie de 10 ani si atat de multe aniversari si sarbatori au trecut pe langa voi, nu mai ai nicio idee ce cadou sa ii faci de 8 martie. La fel poate fi si in proaspetele cupluri,cand nu stii cu ce sa o surprinzi pentru o impresie buna, care sa nu respecte tiparul de ciocolata flori si ursuleti imensi.

Pentru a simplifica tot acest proces, poti sa accesezi foarte simplu Stailer.ro si orice serviciu de hair&beauty pe care vrei sa i-l faci cadou il poti selecta din cateva click -uri. Cum este posibil? Simplu si rapid cu Stailer.

Scapa de griji

Totul este mult mai simplu de cand avem acces la internet si serviciile sunt exact sub nasul oricarei persoane interesate. Atunci cand vrei sa faci o programare la salon pentru sotie sau iubita este mai usor cu Stailer si nu te complici cu drumuri la salon sau apeluri telefonice. Accesezi platforma, selectezi orasul, salonul si serviciile si calendarul cu locuri disponibile este afisat pe ecran. Trebuie doar sa alegi ziua si ora la care ea este disponibila si voila. Cadoul este gata pregatit.

Primesti mesajul de confirmare pe telefon si daca vrei sa nu uiti poti seta reminder-ul, daca ai cont creat. Tot ce trebuie sa faci este sa o duci pe iubita la salon si sa o lasi sa se fie rasfatata. Daca vrei sa scapi de o grija in plus poti opta si pentru serviciile de masaj de relaxare ca sa nu iti exersezi tu aptitudinile de maseur.

Servicii pentru amandoi

Dupa o saptamana grea la munca poti opta pentru varianta de relaxare pentru amandoi. Exista si servicii pentru barbati si poti face un cadou pentru amandoi. Este foarte usor acum sa faci o programare online pentru pensat, atat pentru persoana draga, cat si pentru tine. Daca vrei sa iti aranjezi barba, iar parul parca nu se mai aranjeaza ca este cam lung, poti gasi pe Stailer stilistul care are scaunul pregatit fix pentru tine.

Acum poti gasi disponibilitate si in weekend pentru ca din toti stilistii din oras, unii dintre ei cu siguranta au un loc liber si lucreaza in zilele respective. La manichiura este mai greu de gasit un loc liber, dar acum te poti programa rapid, fara sa suni insistent de la un salon sau altul. Daca nu vrei sa gresesti locul poti opta pentru harta inclusa care iti arata exact unde trebuie sa ajungi si nu te ratacesti printre blocuri si strazi care duc spre nicaieri.

Orice tip de serviciu la care apelezi poate fi programat in mod gratuit si cu siguranta vei bucura iubita de ziua femeii si implicit pe tine. Gesturile mici sunt cele mai importante atunci cand arati ca iti pasa de nevoile persoanei de langa tine.

Pentru programarea online poti accesa Stailer si pentru orice informatii suplimentare poti trimite un e-mail reprezentantilor la adresa support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.