battery
battery

Cu siguranta ca ai fost in cazul in care ai ramas fara baterie la smartphone-ul tau. Fie ca e vorba de o aplicatie „insetata” de bateria teleofonului, sau de un display mare sau fie ca esti un mare pasionat de jocuri, toate acestea iti vor scurta viata bateriei pe parcursul unei zile.

Din fericire, o parte din producatori au inceput sa implemetneze o serie de proceduri in telefoanele acestora cu scopul de a salva energia bateriei, cu scopul de a mai castiga cateva minute pretioase in folosirea smartphone-ului. Cei de la HTC au introdus recent functia „extreme power mode” pentru One M8 si cei de la Samsung au implementat „ultra power saving pentru Galaxy S5. Din pacate, aceste aplicatii vor functiona cum se presupune, doar daca vei lasa telefonul in „idle”.

Printre cele mai bune aplicatii in acest domeniu regasim:

Juice Defender.

Juice Defender are o multitudine de optiuni, si poate cea mai reusita dintre cele ce vi le vom prezenta. Aplicatia este gratuita, si iti da posibilitatea de a stabili „preset”-uri si sa le modific in functie de preferintele tale. Desigur este si o varianta Plus si una Ultimate, cu mai multe optiuni insa acestea nu sunt gratuite.

Battery Defender.

Una din cele mai bogate aplicatii free cand vine de vorba de optiunile disponibile. Battery Defende are o serie de optiuni premium care sunt disponibile utilizatorului free.

Go Battery Saver & Power Widget

Realizata de catre cei de la Go Dev Team, aplicatia este una superba si foarte flexibila. O simpla atingere a ecranului iti va permite sa treci de la un „preset” la celalalt, fiind foarte usor de utilizat, si facand tranzitia de la citirea unui articol pe net la jocurile online mult mai placuta.

Sunt o multitudine de astfel de aplicatii care sustin ca iti salveaza viata bateriei telefonului tau, insa acestea ar fi cele care vi le recomandam.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *